Svatý Otec – František

Arcibiskup pražský a primas český Jan Graubner

Kladenský vikariát

Doporučujeme

DONÁTOR – podpora nejen kněží v arcidiecézi

MISÁL

LITURGIE

Fotogalerie farnosti

rajce.net | místo pro vaše fotografie

INFORMACE ze společenství seniorů

Jsme živé společenství seniorů farnosti sv. Václava Kladno-Rozdělov. Scházíme se už pátým rokem, je nás cca 25, věkem mezi 70–90+.  Mohou přijít i ti, co nepatří do naší farnosti. Setkání se konají každou 1. a 3. středu v měsíci. Začínáme v 9, 30 hodin a obvykle končíme v 11 hodin. Scházíme se ve farní učebně nebo podle programu. Na nástěnce v předsíni kostela a ve vývěsce před kostelem najdete následující termín i následující téma setkání.

Vzhledem k situaci s covidovými opatřeními došlo k přerušení našich osobních setkávání s programy. Pomalu se vracíme k normálnímu životu.

Na prázdniny 2021 nabízíme otevření prázdninové farní kavárny - každou středu dopoledne od 9,30 hodin, zatím bez konkrétního programu. První termín je 7. 7. Reagujeme tím na potřebu setkávání. Času využijeme k osobním rozhovorům a obnovení setkávání společenství. Budeme mít příležitost promyslet i další programy.

Přicházejte kteroukoli středu podle vašeho času a chuti setkávat se se známými tvářemi i mimo kostelní lavice, popovídat si, prostě pobýt. Čas středečního dopoledne je nám dán jako možnost k „znovu-rozjezdu“ našeho společenství. V případě pěkného počasí posedíme na zahradě, pokud bude pršet, tak v učebně.

Od září 2021 doufáme v návrat pravidelných programů 1. a 3. středu v měsíci.

V případě, že se hygienická situace stabilizuje, plánujeme na některý všední den posledního týdne SRPNA farní pouť na Tetín a Sv. Jana pod Skalou. Bude to příjemná pouť za sv. Ludmilou. Nebude fyzicky náročná, proto mohou jet i ti, kteří by se na delší pouť zdráhali vydat. Včas vám poskytneme přesnější informace.

Jste všichni srdečně zváni mezi nás.

Za společenství seniorů – Helena Raifová, tel. +420 602200821, E-Mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript